Zoon Boudewijn de Groot, soul en quiz in de Harmonie

In de reeks winterconcerten in de Harmonie komt op donderdag 7 november Marcel de Groot naar de Harmonie aan de Voorhaven.

Marcel de Groot (1964) is zanger en gitarist en zoon van zanger Boudewijn de Groot. Met het nummer ‘Mag ik naar je kijken’, uit 1995, werd hij bekend. Ook presenteerde hij het programma ‘Music Scene’ op RTL 5. Daarnaast speelde hij een rol in de musical ‘Tjechov’. Vanaf 1998 speelde hij in het theater met de ‘Marcel de Groot Groep’. de Groot zingt op deze concert  avond nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, en doet hier en daar een verhaal , indringend  en immer oprecht . Met zijn lied “Woordenman” sleepte hij  onlangs een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht.
Donderdag 7 november. 21.00 uur. Reserveren info@harmonie-edam.nl

Walk About Music
De tiende Walk About Music wordt mede georganiseerd door de Harmonie en opening en afsluiting zijn ook dit jaar weer in het café aan de Voorhaven. Waar ook informatie is over de laatste kaarten. Zondag 27 oktober. Aanvang 13.30 uur.

Harmonie Pub Quiz
Donderdag 31 oktober. Aanvang 20.00 uur teams van vijf. Algemene kennis vragen.

The Tibbs
The Tibbs zijn in 2012 opgericht door een groep fervente northern soul- en funk liefhebbers. Begonnen als cultact die obscure instrumentals en vergeten classics onder het stof vandaan haalde, ontstond gedurende het eerste jaar al de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk. Inmiddels heeft de band een nieuwe zangeres gevonden die ingewerkt moet worden en daarvoor lijkt een try out in de Harmonie Edam uiterst geschikt. Oordeel deze zondag om 17.00 uur  zelf over de nieuwste aanwinst van deze beste soulformatie van Nederland!
Zondag 3 november.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook