Zomerse hits gezocht!

Zomerse hits gezocht!

De L.O.V.E. zend ook dit jaar de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomer hits allertijden. Voor deze lijst die wordt uitgezonden via diverse omroepen kan vanaf nu worden gestemd via www.zomerse50.nl. Dus als luisteraar is dit je kans om de lijst te beïnvloeden. Stemmen kan tot en met zondag 16 augustus 23:59 uur.

Vorig jaar stonden Bryan Adams, Kaoma en Kid Rock in de top 3, maar hoe staan ze dit jaar? En hoe scoren nieuwkomers zoals Jason Derulo, Conkarah en Rolf Sanchez?
De Zomerse 50 hoor je bij de L.O.V.E. op vrijdag 21 augustus van 13:00 - 18:00 uur met Patrick van den Berg. De herhaling is op zondag 23 augustus van 18:00 - 23:00 uur.
Zomerse hits gezocht!

Zomerse hits gezocht!

L.O.V.E. Radio zend ook dit jaar de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits allertijden. Voor deze lijst die wordt uitgezonden op ruim 150 omroepen zoeken we zomerhits.

Dus als luisteraar is dit je kans om de lijst te beïnvloeden. Stemmen kan tot en met 14 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle inzenders wordt een vakantie voor maar liefst 16 personen verloot in een luxe vakantiehuis in Tsjechië.

Vorig jaar kwam Kenny B met Parijs als hoogste nieuwe binnenkomer op nummer 14 in de lijst. Maken de zomerse nummers van Alvaro Soler of Enrique Iglesias dit jaar meer kans? Stem mee en luister!

De zomerse 50 hoor je bi L.O.V.E. Radio op vrijdag 19 augustus van 13:00 – 18:00 uur met Patrick van den Berg & Rochelle Piet.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook