(Zomeravondconcerten in de Speelhoorn)

(Zomeravondconcerten in de Speelhoorn)

28 08 - Manifesto’s Speeltuin met Elsa Birgitta Bekman

Het Hoornse poppodium Manifesto organiseert een serie van vier intieme zomeravondconcerten in augustus en september in stadsspeeltuin de Speelhoorn.
Met koptelefoons op in een intieme setting (op 1,5 mtr) kan je genieten van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin de speelhoorn. Op vrijdag 28 augustus komen Elsa Birgitta Bekman en Lolo er optreden.  De reacties van het publiek op het concept met koptelefoons bij de eerste avond met Tangarine waren lovend!

Elsa Birgitta Bekman
Elsa Birgitta Bekman is een Nederlandse zangeres, songwriter, multi-instrumentalist en videoclipregisseuse met Franse en Zweedse roots. Nostalgie, escapisme, romantiek en melancholie zijn de terugkerende thema’s in haar muziek. Haar verhalende en filmische videoclips sluiten hierbij nauw aan.

Lolo
Lolo is een jonge Hoornse zangeres uit de talentenfabriek van Muziekschool Boedijn. Zij verzorgt het voorprogramma.
Vervolg;  05 09 Marianne Ligthart + Johan Keeman + Loes Fabienne.

Waar: Speeltuin de Speelhoorn (locatie naast zwembad de Waterhoorn t/o Manifesto, Holenweg 14, Hoorn). Wanneer; 28 08 Elsa Birgitta Bekman. Tijd: 19:30-22:15 uur. Tickets:  15 euro (ex fee 1,50 per bestelling) (er zijn nog enkele kaarten beschikbaar).


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook