ZOMERAVOND-BRIDGEN IN VOLENDAM

Bridgevereniging De Gevangenpoort organiseert in de maanden juli en augustus ook dit jaar weer de vrije speelavond op de woensdagavonden in het verenigingsgebouw PX aan de Zeestraat in Volendam.
Deelname is € 5,- per paar en kans op een passende zomer-attentie. Zaal open vanaf 19.00 uur en aanvang van het bridgen is om 19.30 uur.
Aanmelden gewenst op bvgevangenpoort1987@gmail.com of telefonisch op 06-24583285.
Zomeravond-bridgen in Volendam

Bridgevereniging Gevangenpoort organiseert vanaf 29 mei t/m 28 augustus  elke woensdagavond  (met uitzondering van 31 juli en 7 augustus) ook dit jaar weer de gebruikelijke zomer-avond-bridge-drives in het verenigingsgebouw PX aan de Zeestraat in Volendam, vrij parkeren op het direct nabijgelegen parkeerterrein bij de Amvo.

Deelname €. 5,- per paar en kans op een passende zomer-attentie. Zaal open om 19.15 uur, aanvang bridgen 19.45 uur. Zie ook de website www.nbbclubsites.nl/club4072
 
Zomeravond-bridgen in Volendam

Bridgevereniging Gevangenpoort organiseert vanaf 23 mei t/m 29 augustus  elke woensdagavond ook dit jaar weer de gebruikelijke zomer-avond-bridge-drives in restaurant De Amvo, aan de Julianaweg  106 in Volendam, lift aanwezig, en  vrij parkeren voor de ingang.
Deelname €. 5,- per paar en kans op een passende zomer-attentie. Zaal open om 19.30 uur, aanvang bridgen 20.00 uur.
Zie ook www.nbbclubsites.nl/club4072
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook