ZIPPkamp komt met vierde editie!

In het weekend van Hemelvaartsdag 2020 is het weer zover. Voor de eerstejaars t/m derdejaars scholieren wordt alweer de vierde editie van het beruchte ZIPPkamp georganiseerd.

Een weekend kamperen met de leukste leiding en een gezellige groep ‘Zeer Irritante Pokke Pubers’... Wie wil dat nou niet!?
Met z’n allen klimmen in een klimpark, spellen doen op het strand en in het bos, activiteiten in het water en ‘s avonds knus rond het kampvuur; met deze ingrediënten kan het niet anders dan een succesvol kamp worden. Natuurlijk zijn de ervaren en leuke leiders van het Bosvolkkamp ook van de partij! 
Het belooft een avontuurlijk, fantastisch, maar bovenal onvergetelijk weekend te worden. Zorg dat je het niet mist en geef je vanaf 15 februari op! Vol=vol.

ZIPPkamp 2020 . Wie? Kinderen uit de 1e, 2e en 3e klas van het VO. Waar? Camping Donkere Duinen bij Den Helder. 21 mei tot en met 24 mei. Kosten: €115,-.
Opgeven kan vanaf 15 februari via de website:  www.bosvolk.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook