Zie je ze vliegen?

Zie je ze vliegen?

 

 

Op zondag 6 maart houdt IVN-Waterland een natuuractiviteit voor speurneuzen van 7-12jaar van 10 tot 12.30 uur in bezoekerscentrum De Breek in Etersheim.

 

 

Rond deze tijd is het in de Zeevang een komen en gaan van vogels. De wintergasten trekken weg naar het Noorden, vanuit het Zuiden komen de zomergasten binnen. Vooral de kogen langs de IJsselmeerkust zijn erg in trek. Wat zoeken die gasten toch bij ons? Vanochtend leer je vogels kijken zoals een echte vogelaar dat doet. Natuurlijk gebruiken we een verrekijker en een telescoop, want dan zie je de vogels nóg beter!

 


Ouders kunnen hun kinderen brengen en halen en ondertussen zelf een wandeling maken, de molen bekijken of iets gebruiken in het bezoekerscentrum. Meedoen mag natuurlijk ook!

Aanvang: 10.00 uur

Bezoekerscentrum De Breek vindt u aan de Etersheimerbraakweg 5 in Etersheim bij Oosthuizen.

Kosten: 1 euro per kind, IVN-leden gratis.

Aanmelding is noodzakelijk.

Voor meer informatie en aanmelden:

Annemarie Dekker, 0299-404512

of bezoekerscentrum De Breek, 0299-403316

Zie ook: www.ivn.nl/waterland

 

 

 

IVN Natuur- en milieueducatie draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap.

 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook