Zeevangszeedijk blijft open gedurende dijkverzwaring

In tegenstelling tot een eerder bericht blijft de Zeevangszeedijk ter hoogte van het Fort bij Edam open tijdens de dijkverzwaringsplannen.
Dit heeft de Alliantie Markermeerdijken (HHNK) gemeld aan omwonenden. “In het projectplan Waterwet is aangegeven dat de Zeevangszeedijk ter hoogte van Fort Edam meer dan drie maanden wordt afgesloten voor autoverkeer. Bij het nader uitwerken tot een definitief ontwerp en de bijbehorende uitvoeringsmethode blijkt dat de genoemde afsluiting echter niet meer noodzakelijk is. Dit betekent ook dat de Alliantie Markermeerdijken het aanbod van grond gelegen achter het Fort Edam voor de aanleg van een tijdelijke weg niet zal benutten.”
De eigenaren van de bedrijven/campings direct ten noorden van het Fort Edam zijn al op de hoogte gesteld van dit besluit.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook