Zeevangs Belang wil vaart in woningbouw Oosthuizen

Coalitiepartij Zeevangs Belang heeft forse kritiek geuit op het gemeentebestuur als het gaat om woningbouw in Oosthuizen. De partij vindt het ´niet uit te leggen´ dat er nog altijd geen begin is gemaakt met de herontwikkeling van de voormalige basisschool het Kraaiennest en het cultureel centrum van Oosthuizen. 

Met name starters en senioren zitten volgens raadslid Kees Sietsema te springen om nieuwe woningen. Het terrein ligt inmiddels al weer twee jaar te wachten op een nieuwe bestemming. Zeevangs Belang vindt het onacceptabel dat beide locaties niet zijn opgenomen in de gemeentelijke actielijst voor 2019.

Diverse andere partijen steunen de oproep. Ook in ander kernen liggen er inbreilocaties te wachten, zoals de voormalige Botterschool in Edam. Het gemeentebestuur heeft nog geen reactie gegeven.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook