Workshop voor werkende mantelzorgers

Bent u een mantelzorger die naast zijn of haar mantelzorgtaken ook werkt?  Dan bent u niet de enige, één op de vier werknemers doet dit. Het combineren van werk, zorgtaken én zorgen voor jezelf kan soms best lastig zijn.

In deze workshop geven we informatie over wettelijke en bedrijfsspe¬cifieke regelingen, zoals bijvoorbeeld de verschillende verlofregelin¬gen. Bovendien gaan we met elkaar in gesprek over wat je helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kun¬nen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken en de do’s & don’ts hiervan.

Deze workshop zal plaatsvinden op maandag 16 november om 18:30 uur. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus en de huidige maatregelen zal deze cursus online plaatsvinden.
U kunt u opgeven via het telefoonnummer van het wijksteunpunt: 0299-391507. Of via de mail: wijksteunpunt@desmd.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook