Word paddenstoelenexpert!

Ga op zondag  13 oktober mee met de kinderactiviteit van  IVN Waterland. Je gaat op ontdekkingsreis in de geheimzinnige wereld van de paddenstoelen en word paddenstoelexpert. In het Purmerbos gaan we met de kinderen speuren naar paddenstoelen en stellen ons vragen als waarom paddenstoelen ineens in de herfst massaal de grond uitschieten en waarom ze ook ineens weer zijn verdwenen?   

We laten ons verrassen door de herfstgeluiden en herfstkleuren die dit kleine, maar gevarieerde bos te bieden heeft. Tot slot gaan we met z’n allen een herfstschilderijtje maken. Kom samen met je ouders, grootouders en vriendjes naar het Purmerbos en beleef de herfst.                                                              We verzamelen om 11.00 uur in het Purmerbos. De exacte locatie wordt bij aanmelding doorgegeven.                                                                                 

Deze kinderactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis. Vanwege beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Geschikt vanaf 6 jaar tot ongeveer 13 jaar.                                                                 
Meer informatie en aanmelden: Petra Fonck, telefoon 06-48780438 (voorkeur via een app) of via e-mail p-fonck@outlook.com

 
Word paddenstoelenexpert!

Ga mee met IVN Waterland op ontdekkingsreis in de geheimzinnige wereld van de paddenstoelen en word paddenstoelexpert. In het Purmerbos gaan we speuren naar paddenstoelen en stellen ons vragen als waarom paddenstoelen ineens in de herfst massaal de grond uitschieten en waarom ze ook ineens weer zijn verdwenen.                                                                                                   

We laten ons verrassen door de herfstgeluiden en herfstkleuren die dit kleine, maar gevarieerde bos te bieden heeft. Tot slot gaan we met z’n allen een herfstschilderijtje maken en wacht er een verrassing. Kom samen met je ouders, grootouders en vriendjes naar het Purmerbos en beleef de herfst.                Datum: zondag 21 oktober. Tijd:  verzamelen om 11.00 uur in het Purmerbos bij parkeerterrein De Populier aan de Westerweg, h.v. huisnummer 27.
De speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis. Trek waterdichte hoge wandelschoenen of regenlaarzen met dikke sokken aan in verband met de vochtige bodem. Warme kleding is ook aan te raden.                                
Geschikt vanaf 6 jaar. Meer informatie en aanmelden: Petra Fonck, telefoon 06-48780438 (voorkeur via een app) e-mail p-fonck@outlook.com
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook