Woningbouw Warder

Een verzoek om vier woningen te bouwen naast het perceel Warder 170/a is door het gemeentebestuur afgewezen. Het plan is in strijd met de vastgestelde beleidsnotie ´Herbestemmingsbeleid Bedrijf naar Wonen´.  Pas als het naastgelegen bedrijf haar werkzaamheden stopt, kan toestemming worden verleend aan het verzoek. Tevens dient het plan dan aangepast te worden aan de stedenbouwkundige voorwaarden. 
Woningbouw Warder

De gemeente kan een start maken met de verdere ontwikkeling van een kleinschalig woningbouwplan voor Warder 52. Hier moeten 14 nieuwe woningen komen. De Raad van State heeft het plan goedgekeurd, ondanks bezwaren van Stichting Behoud Waterland en diverse bewoners. De bezwaarmakers vinden het aantal woningen te veel en ageerden tegen de grootte van het totaalplan. Voorheen stond op genoemd perceel agrarische bebouwing.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook