Wonen en werken in de Hoogstraat: ‘Thuishaven Edam’

Tien woningen en drie winkels in en rond de Hoogstraat komen in de loop van dit jaar in verkoop. Het betreft de plek waar in november 2017 kantoorboekhandel Markee en café de Boei met Snackbar het Edammertje afbrandde. Ook op het huidige brandweerterrein komen woningen.

Op de nieuwe website staat te lezen dat het om vijf verschillende woningen gaat. Aan de Hoogstraat gaat het om herenhuizen, drie winkels (met appartementen erboven) en eengezinswoningen. Op het binnenterrein betreft het appartementen en levensloopbestendige woningen.

Belangstellenden kunnen zich vanaf heden opgeven via de website thuishavenedam.nl
De voormalige brandweerkazerne wordt verbouwd tot appartementen. Het voormalige politiebureau wordt een eengezinswoning.

Volgens de planning start de verkoop eind dit jaar. In 2022 zal gestart worden met de bouw. Het ontwerpbestemmingsplan ligt inmiddels ter inzage bij de gemeente.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook