Winst Broeckgouw naar 3e ontsluitingsweg

Edam-Volendam staat er goed voor! 2017 is afgesloten met een positief saldo van 6,4 miljoen euro. Overigens grotendeels afkomstig van een ‘verplichte winstneming’ van 5,2 miljoen euro uit de exploitatie van de Broeckgouw. Vier miljoen hiervan wordt gereserveerd voor de aanleg van de 3e ontsluitingsweg.

Op het moment dat de bouw van de Broeckgouw is afgerond (uiterlijk 2020/2021) zal ook gestart worden met de aanleg van de weg tussen Edam en Volendam. Bedoeld om de drukke Singelweg (Edam) en Julianaweg (Volendam) te ontlasten.

Met name de komst van de Broeckgouw heeft de drukte alleen maar vergroot. In totaal komen er in deze wijk nog 300 woningen bij.  Doordat er vanaf heden gasvrij gebouwd wordt heeft dit voor enig oponthoud gezorgd. Binnenkort zullen de eerste 45 aardgasvrije woningen in de verkoop komen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook