Winnaar fotowedstrijd Edam-Volendam

Winnaar fotowedstrijd Edam-Volendam

Op dinsdagavond 29 januari 2019 vond de prijsuitreiking plaats voor de deelnemers van de fotowedstrijd. Deze foto’s worden gebruikt voor de gemeentegids, de website en folders over en van de gemeente Edam-Volendam. De gemeentegids heeft een oplage van 17.000 exemplaren.

Fotowedstrijd 2019

De eerste prijs dhr. F. SierDe eerste prijs (zie foto hier links) is gewonnen door dhr. F. Sier
De tweede prijs is gewonnen door dhr. H. Nieuweboer
De derde prijs gewonnen door A-R Schilder (leerlinge Don Bosco)
De vierde prijs is gewonnen door dhr. F. Sier.

Deze vier winnende foto’s schitteren samen op de cover van de gemeentegids van 2019, die begin april verspreid wordt binnen onze gemeente. Als achtergrondfoto voor de cover is de foto van Jack Koning gebruikt.

Hier de link naar de prijswinnende foto’s van de categorie Jeugd. Voor de binnenzijde van de gemeentegids zijn nog eens 14 foto’s uitgekozen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vond plaats In het Vergadercentrum te Edam en werd gepresenteerd door burgemeester Lieke Sievers. De foto’s van de prijsuitreiking worden binnenkort geplaatst.

De juryleden Tess Evenboer en Yvonne Jonkman (facebook) en Wil Tjoa gaven een toelichting waarom de foto’s uitgekozen waren.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook