Wijklunch Meerwijk

Donderdag 10 oktober is het weer zover, de Wijklunch in de Meerwijk bij Te Gast! De lunch start om 12.00 en eindigt rond 13.30 uur.

In samenwerking met de Zorgcirkel en de SMD wordt er iedere 2e donderdag van de maand een heerlijke lunch georganiseerd in de bibliotheek in Edam.
De lunch kost € 6,50, maar is voor mantelzorgers kosteloos. Schrijf u nu in! Bel naar 391 507 of mail naar wijksteunpunt@smdzw.nl.
 
Wijklunch Meerwijk

Donderdag 11 april is het weer zover, de Wijklunch in de Meerwijk bij Te Gast! De lunch start om 12:00 en eindigt rond 13:30. In samenwerking met de Zorgcirkel en de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening wordt er iedere 2e donderdag van de maand een heerlijke lunch georganiseerd. De lunch kost €6,50, maar is voor mantelzorgers kosteloos. Schrijf u nu in! Bel naar 391 507 of mail naar wijksteunpunt@smdzw.nl. Tot dan!

 
Wijklunch Meerwijk

Donderdag 12 september is het weer zover, de Wijklunch in de Meerwijk bij Te Gast! De lunch start om 12:00 en eindigt rond 13:30 uur.

In samenwerking met de zorgcirkel en de SMD wordt er iedere 2e donderdag van de maand een heerlijke lunch georganiseerd.
De lunch kost € 6,50, maar is voor mantelzorgers kosteloos. Schrijf u nu in! Bel naar 391 507 of mail naar wijksteunpunt@smdzw.nl. Tot dan!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook