Wie komt het team van de Grote kerk versterken?

De Grote Kerk van Edam is naarstig op zoek naar vrijwilligers! Dit monument is de grootste hallenkerk van Europa en maakt deel uit van de top 100 van Nederlandse rijksmonumenten. De kerk is na de uitvoering van de Mattheus Passion t/m oktober geopend. De tijden zijn van 13.30 uur t/m 17.00 uur en in oktober tot 16.00 uur

Gezocht wordt naar gastvrouwen die de bezoekers in de Grote Kerk ontvangen en eventueel van koffie/thee voorzien. Het team bestaat uit gezellige ´aanpakkers´. Deze dames houden ook de verkopen bij in een boek. Alles voor het behoud van de kerk.
Hier bepaalt u zelf hoeveel keer u per maand ingezet wilt worden en op welke dagen van de week.

Ook gidsen zijn meer dan welkom. Mensen die van geschiedenis en mensen houden. Die het vertellen van leuke feitjes en verhalen leuk vinden. U wordt door een van de andere gidsen ingewerkt en krijgt en map met naslagwerk.
Ook hier bepaalt u zelf hoe vaak u per maand wilt en op welke dagen.

Dus heeft u nog wat tijd over voor de monumentale Grote Kerk in Edam, dan kunt u contact opnemen met Helma de Vries op 0299372969 of via email hwaedevries@ziggo.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook