Wereldrecord Noa Bitter (Noxa) als onderdeel grootste DJ Female line-up


Ze was als dertienjarig in 2018 al de jongste deelnemer aan het bekende housefestival Multigroove. Twee jaar later vormde ze onderdeel van de grootste vrouwelijke DJ marathon in de wereld! En dat niet alleen. Na 168 en 17 minuten bleek de poging een wereldrecord op te leveren.

Tussen tal van prominente Nederlandse (en vrouwelijke) DJ´s stond ook de Edamse Noa, DJ Noxa. Een belevenis voor de 15-jarige scholiere. Ze hoorde bij de jongste drie deelneemsters. Het wereldrecord werd via een livestream door duizenden fans bekeken. 

Noa was gevraagd door het team van Season´s 20, een hip kledingmerk. De start was donderdag 28 mei om 20.00 uur. Toen op donderdag 4 juni de laatste tonen indaalden bleek dit ruim voldoende voor een wereldrecord! Een unieke start van een hopelijk rijke carrière in de nationale house-scène voor de talentvolle Noa!


BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook