Wereldlichtjesdag zondag 8 december

Jaarlijks op de 2e zondagavond in december worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsjes aangestoken om overleden kinderen te herdenken. Kaarsjes die wereldwijd, tijdzone na tijdzone, zorgen voor een golf van licht die de aarde overspoelt. Een moment van bezinning, herkenning en troost in een tijd die bol staat van feestelijkheden rondom sinterklaas en kerst.

Met een warm hart nodigen wij u, ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen en iedereen die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist, uit in het Stolphoevekerkje in Volendam.
Het programma in grote lijn: • Aansteken van kaarsjes • Er zullen mooie woorden worden gesproken • Live muziek: Geranne Tuijp, Lisa Mooijer en Marco Koning verzorgen de muzikale omlijsting en zullen onder andere het lied ‘Precious Child’ ten gehore brengen dat speciaal is geschreven voor Wereldlichtjesdag • Na afloop is er koffie en thee met iets lekkers en gelegenheid om even na te praten
Aanvang: Vanaf 18.30 uur staat de deur voor u open Locatie: Stolphoevekerkje aan het Kolfschotenplein in Volendam Deelname: Vrij toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt en een kind wil herdenken.

Als u niet aanwezig kunt zijn maar het fijn vindt als wij, namens u, een kaarsje aansteken dan kunt u dit aan ons doorgeven via sylvia@vrouwenvansereen.nl of telefonisch op 06 – 10 366 622.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook