Weggeefwinkel met oog op pakjesavond!

Met de decembermaand in aantocht, organiseert de Weggeefwinkel de traditionele speelgoedavond in buurthuis de Singel. De speelgoedavond vindt plaats op 16 november van 19.00 tot 20.30 uur en is alleen toegankelijk voor volwassenen, zodat het op pakjesavond voor iedereen een verrassing is wat de goedheiligman heeft meegebracht.

Inmiddels is alweer prachtig speelgoed binnen gebracht voor elke leeftijdsgroep, variërend van bordspelen tot constructiespeelgoed, van auto's en poppenspeelgoed tot prentenboeken. Voor elk kind is er een passend cadeau bij de Weggeefwinkel te vinden.
Mocht u zelf ook nog speelgoed willen inbrengen, dan kunt u dat brengen naar Jan Hoeckstraat 7. Ook kerstspullen zijn van harte welkom, want op 15 december wordt wederom een speciale kerst weggeefdag georganiseerd in de bibliotheek van Edam.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook