Weggeefwinkel gaat weer van start

Na lange maanden onze activiteiten noodgedwongen te hebben moeten beperken, kunnen we eindelijk weer van start met het organiseren van weggeefdagen. Met lede ogen zagen we hoe iedereen het gedwongen thuiszitten aangreep om lekker op te ruimen en het voor ons niet mogelijk was om al die goede spullen aan te nemen. Nu de maatregelen wat zijn versoepeld, het gewone leven weer op gang komt en er gepaste mogelijkheden zijn om activiteiten te kunnen organiseren, stellen wij onze winkel weer open voor het inbrengen van spullen.

De eerstvolgende weggeefdag zal plaats vinden op 12 september in de Singel. Op deze dag zullen we, zoals je van ons gewend bent, heel veel mooie spullen weggeven, maar wel op een Covid veilige manier. We gaan daarom met een tijdslot werken, waarvoor je bij ons een kaartje kunt halen. Hoe dit alles in zijn werk gaat en de data waarop de tickets gehaald kunnen worden, lees je in de volgende Stadskrant.

Voor nu willen we iedereen weer oproepen mooie, bruikbare, eigentijdse spullen die nog een tweede kans verdienen naar Jan Hoeckstraat 26 te brengen in plaats van Jan Hoeckstraat 7. Je kunt de spullen op de oprit zetten. Alleen als het regent even aanbellen. Degene die onze weggeefdagen vaker bezoekt, weet dat wij altijd kwalitatief goede spullen hebben. Wij zijn blij met alles wat we binnen krijgen, maar je helpt ons zeer als je voorkomt dat er kapotte of versleten spullen worden ingebracht. Op onze website weggeefwinkeledam.nl staat een lijst met spullen die wij niet innemen.
Lijkt het je leuk om ons te helpen, laat het ons dan weten. Wij kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken.

U kunt uw overtollige spullen brengen naar Jan Hoeckstraat 7 in Edam. U hoeft niet aan te bellen; er wordt regelmatig gecontroleerd op ingebrachte spullen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook