Waterdag zonder koeboot maar met Flyboard demonstraties

Waterdag zonder koeboot maar met Flyboard demonstraties

Waterdag 2018 vindt plaats op zaterdag 25 augustus. Dit jaar is met een traan afscheid genomen van ‘onze’ koebootrace. De laatste jaren nam het aantal deelnemende teams af en hierdoor is het helaas niet meer haalbaar om dit evenement te organiseren. Waterdag komt dit jaar dan ook met iets vernieuwends!

In de Nieuwehaven kunnen jullie genieten van spectaculaire Flyboard demonstraties en u kunt daarna ook zelf de uitdaging aangaan! Er is om 13:00 uur een Sup race in de Nieuwe Haven en er zijn georganiseerde Sup tochten door de grachten van Edam. Voor de kinderen is er een speciaal Sup uurtje. Kortom, kom watersporten op Waterdag! Meer informatie of reserveren kan via info@wakedam.nl.

Foot- en Beachvolley
De beachvolley komt deze Waterdag naast het vertrouwde beachvolleytoernooi met een nieuw concept. U kunt zich dit jaar ook inschrijven voor het populaire Footvolley, welke net als het beachvolley zal worden gehouden op de kaasmarkt. Informatie en inschrijven via Giel Oudejans.

Vrijmarkt
Uiteraard vormt de vrijmarkt het hoofdbestanddeel van de Waterdag. Ook dit jaar zal Noppes  aanwezig  zijn om uw goede oude spullen mee te nemen.
Meer informatie over de sportieve evenementen en over het ophangen van linten, 22 augustus van 18.00 uur, is te vinden op de website waterdag-edam.nl
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook