Waterdag 2019 met demonstraties op het water

Op zaterdag 24 augustus a.s zal Waterdag weer worden georganiseerd. Zoals elk jaar een vrijmarkt door het oude centrum van Edam (geen handelaren), met als goede traditie het beachvolleybaltoernooi op de kaasmarkt.

Inschrijven kan via beachvolleybalwaterdag@gmail.com. Vorig jaar heeft de organisatie, vanwege een blijvend tekort aantal deelnemende teams, moeten besluiten om te stoppen met de koebotenrace. Om de naam Waterdag toch eer aan te doen zijn er dit jaar naast de Aquabubbles nog meer activiteten op het water.

Kano´s en reddingsboot
Ook Kanovereniging Edam doet mee met verschillende demonstraties en vanaf 12.00 uur zal KV Edam op de hele uren reddingsdemonstaties geven samen met Reddingsstation Warder (www.stationwarder.nl). Voor meer info over KV Edam zie www.kvedam.nl of info@kvedam.nl

Vrijmarkt
Vanaf woensdag 21 augustus 18:00 uur is het toegestaan om uw plekje te reserveren voor de vrijmarkt. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Waterdag, www.waterdagedam.nl.

Op maandag 19 augustus zal de organisatie zelf linten ophangen omdat zij zelf ook een aantal plaatsen nodig heeft. Een vriendelijk verzoek van de organisatie om dit te respecteren. Dit jaar zal Noppes ook weer aanwezig zijn om uw goede oude spullen mee te nemen! Afval graag zelf in de containers gooien.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook