Wandel mee van Dam tot Dam voor Huis aan het Water

Op zaterdag 22 september vindt de 16e editie van de Dam tot Dam Wandeltocht plaats. Deelnemers via het Huis aan het Water lopen een afstand van 20. De start is tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. De finish is in het Dam tot Dam Park in Zaandam.
Bernadette Rolsma, oncologisch fysiotherapeut bij Huis aan het Water, heeft het voortouw genomen en roept samen met Marianne Harmsen, een van de vrijwilligers van het Huis, op om weer mee te doen.

Dit jaar is bovendien een jubileumjaar, want Huis aan het Water bestaat 5 jaar!
Een extra reden om het Huis te steunen in haar voortbestaan richting de toekomst.
Schrijf je in en laat je sponsoren voor het Huis aan het Water!

Bij Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Dus ook partners, familie en vrienden zijn welkom. Het Huis biedt diverse mogelijkheden om te leren leven vanuit een veranderd perspectief waarbij de kwaliteit van leven met en na kanker de kern vormt.
Inschrijven kan op www.damtotdamwandeltocht.nl; kies voor de wandeling: Dam tot Dam Wandeltocht 22 september 2018;
Vervolgens meld je je aan bij TEAM HUIS AAN HET WATER via 0299 742790 of stuur een berichtje via info@stichtinghuisaanhetwater.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook