Waar gaat deze wereld naar toe ?

Bent u bezorgd, overrompeld of zelfs geshockeerd wat er allemaal het laatste jaar op u is afgekomen?  Jaap Dieleman zal op zaterdagavond 11 september 19.00 uur spreken in de AMVO te Volendam aan de Julianaweg 106 , over de tijd waarin wij leven vanuit Bijbels perspectief . Hij is bekend van Stichting de Heilbode en zijn zendingswerk in India en het ondersteunen van vele pastors. 

Een aantal boeken staat op zijn naam waaronder de laatste drie; Het getal 7, De Opname, De Opname voor de Toorn van God. Het blad ‘Ontzagwekkend nieuws ‘is op zijn initiatief verspreid in Nederland.
Jaap is op tv Fam7 te beluisteren en heeft een YouTube kanaal waar hij elke week een bemoedigende bijbelse boodschap brengt.
Artikelen en info vind je op zijn website : www.ontzagwekkendnieuws.nl 
Iedereen , jong en oud is van harte welkom op 11 september en de entree is gratis (er wordt een vrijwillig offer-bijdrage opgehaald om de kosten te dekken).

Zendingsgemeente Volendam organiseert deze avond . Het adres van de AMVO is Julianaweg 106 , in het centrum van Volendam. U kunt daar voor de deur gratis parkeren. 
Info : Tel. 0299-362613. www.devingervangod.nl 


Waar gaat deze wereld naar toe?

Bent u bezorgd, overrompeld of zelfs geshockeerd wat er allemaal het laatste jaar op u is afgekomen?  Jaap Dieleman zal op zaterdagavond 11 september 19.00 uur spreken in de AMVO te Volendam aan de Julianaweg 106 , over de tijd waarin wij leven vanuit Bijbels perspectief.

 Hij is bekend van Stichting de Heilbode en zijn zendingswerk in India en het ondersteunen van vele pastors. Een aantal boeken staat op zijn naam, waaronder de laatste drie; Het getal 7, De Opname , De Opname voor de Toorn van God . Het blad ´Ontzagwekkend nieuws´ is op zijn initiatief verspreid in Nederland.
Jaap is op tv Fam7 te beluisteren en heeft een YouTube kanaal waar hij elke week een bemoedigende bijbelse boodschap brengt.

Artikelen en info vind je op zijn website : www.ontzagwekkendnieuws.nl 
Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op 11 september en de entree is gratis (er wordt een vrijwillig offer-bijdrage opgehaald om de kosten te dekken). In de pauze is er koffie en thee. 
Zendingsgemeente Volendam organiseert deze avond. Het adres van de AMVO is Julianaweg 106 , in het centrum van Volendam . U kunt daar voor de deur gratis parkeren
Info : Tel. 0299-362613. www.devingervangod.nl 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook