Vrijwilligersontbijt zaterdag 2 februari in PX

Het ‘vrijwilligersontbijt’ vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 februari aanstaande. Het is alweer het negende jaar dat het college van burgemeester en wethouders van gemeente Edam-Volendam dit ontbijt aanbiedt aan vrijwillige bestuursleden van organisaties en verenigingen in de gemeente.

Met dit ontbijt spreekt de gemeente haar waardering uit voor al het werk dat wordt verzet door de vrijwillige bestuursleden van de vele organisaties die onze mooie gemeente telt. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders zijn ook bij dit ontbijt aanwezig. Tijdens het ontbijt wordt  de bestuursleden gevraagd naar hun ervaringen in het werven van en het werken met vrijwilligers. Er is ook een luchtig intermezzo. Daarnaast biedt het vrijwilligersontbijt de gelegenheid om met andere bestuursleden van gedachten te wisselen over het werk als bestuurder.

De organisaties en verenigingen hebben voor dit ontbijt een uitnodiging ontvangen. Mocht het zo zijn dat een organisatie geen uitnodiging heeft ontvangen, dan kunt u zich alsnog aanmelden bij vrijwilligersmakelaar@edam-volendam.nl Vermeld hierbij uw naam en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u werkzaam bent. Per organisatie mogen twee bestuursleden zich aanmelden.
De deuren van de PX zijn open vanaf 8:30 uur en het ontbijt zal om 9:00 uur officieel geopend worden. Om 11.00 uur wordt het ontbijt afgesloten. De locatie is de PX in Volendam, W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat).
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook