Vrienden van de Burghwall nemen ringsteekstokje over

Vrienden van de Burghwall nemen ringsteekstokje over

Op de zaterdag van Edammer kermis zal net als ieder jaar het ´Ringsteken op de fiets´ weer plaatsvinden.  Jarenlang organiseerde Club '48 deze activiteit. Toen zij lieten weten hiermee te willen stoppen, is een aantal trouwe ringstekers opgestaan om het stokje over te nemen. Het zou tenslotte jammer zijn als deze ludieke activiteit zou verdwijnen!

Vanaf nu zullen Peter, Marieke, John, Linda, Hans, Martijn en Willem als ´Vrienden van de Brughwall´  het ringsteken in goede banen proberen te leiden.

Aan de opzet verandert vooralsnog niets.
Dus op kermiszaterdag om 14.00 uur kan jong en oud weer op de fiets stappen om de ring om een stok te steken. De ring komt steeds hoger te hangen, zodat het gaatje steeds kleiner wordt. Mis je weinig of niets, dan word je wellicht winnaar en is de gouden Ringsteekstok een jaar lang in jouw bezit. Je naam komt dan op de stok te staan.

De jongere deelnemers strijden onderling voor de winst. Verschijn je origineel verkleed of heb je je fiets bijzonder versierd?  Dan maak je kans op de originaliteitprijs.  Vanaf 13.30 uur kun je je bij de inschrijftafel voor De Burghwall melden. Doe gezellig mee of kom aanmoedigen!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook