Voorlichtingsbijeenkomst Wijk Steun Punt


Op dinsdag 19 oktober bent u van harte welkom om te komen luisteren naar wat het Wijk Steun Punt Edam-Volendam, het zogenaamde WSP voor u kan betekenen. Medewerker Joep Steur legt uit en beantwoord vragen.

Dit gaat dan niet over loszittende stoeptegels en slechte straatverlichting, maar over advies en ondersteuning en maatschappelijk werk. Verder over ouderen- en mantelzorg en wat er zoal nodig kan zijn om zelfstandig te kunnen blijven wonen en hoe dat aan te pakken.

Iedereen is van harte welkom bij deze informatieve avond die gehouden wordt in de Burghwall, Achterhaven 89 Edam. De zaal is open om 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Toegang voor leden van het Katholiek Vrouwen Gilde is gratis. Donateurs en introducees betalen € 3,50.

Door de nieuwe Coronaregels is de 1½ meter afstand houden komen te vervallen, maar is het wel verplicht om de QR-code op telefoon of papier te overleggen (het Coronatoegangsbewijs). Ook is het ‘gele boekje’ goed als de Coronavaccinaties daarin staan vermeld. Na uw 2e vaccinatie heeft u een bewijs ontvangen waar de vaccinaties op vermeldt staan. Deze wordt ook geaccepteerd.

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook