Vol kerst en oud jaar programma in de Harmonie

Vol  kerst en oud jaar programma in de Harmonie

De Harmonie maakt er een mooi eindejaarprogramma van met veel muziek en eten.
Eerste Kerstdag is traditioneel voor de vaste bezoekers met een informeel kerstdiner. Cor Jonk en Minke Postman verzorgen dit jaar het menu van meerdere gangen voor 35 euro per persoon. Er kunnen nog enkele stoelen bij geplaatst.
Tweede Kerstdag wordt het Kerstbuffet verzorgd door de vaste kok van de Harmonie, Wim Doets. Ook hier nog maar enkel plekjes vrij  bij het opstellen van dit bericht. 

De Harmonie Eindejaar Pubquiz op zaterdag 28 december is bij het ter perse gaan van deze krant vrijwel volgeboekt.

Erwin van Ligten Band
Liefhebbers van fraai gitaarspel opgelet. In twee sets wordt op deze zondag  door gitarist zanger en componist Erwin van Ligten en zijn band een bijzonder staaltje livemuziek voorgeschoteld. Erwin van Ligten wordt door insiders gezien als één van de allerbeste gitaristen van Nederlandse bodem.

Zijn gitaarspel is virtuoos, naast diverse covers van zijn helden,  fameuze gitaristen en artiesten zoals Santana, David Lindley Jackson Browne en Jimi Hendrix speelt hij deze zondag ook nieuw werk en  composities met fraai gitaarwerk.

Maar ook het steviger werk werd door Erwin van Ligten en zij band niet geschuwd. Een mooi mix van van rock, reggae, latin en wereldmuziek.
Zondag 29 december 17.00 uur.

DJ Dance Avond vanaf 23.00 uur
Met oud en nieuw gaat het gebeuren: het jaarlijkse dansfestijn in de Harmonie waar we tot diep in de nacht uit ons dak gaan. Sjors van Santen draait van disco tot afro en van Italo tot house!
LET OP: DANSEN IS GRATIS!
Dinsdag 31 december.

Ruben Hoeke Band speelt covers
Een nieuw jaar! En dat gaan we vandaag uitgebreid vieren met een speciaal optreden van de ‘RHB Undercover’!
De Ruben Hoeke Band bracht onlangs hun zesde album uit, All Saints, die unaniem met superlatieven door de Nederlandse en buitenlandse pers is ontvangen.
Aangezien de band het leuk vindt, om naast hun eigen repertoire, af en toe andere nummers te spelen hebben ze voor deze ‘Harmonie new years party’ een spannende set samengesteld met repertoire van o.a. The Who, Andre Hazes, The Rolling Stoens, David Bowie, Van Halen, Wilson Pickett en… vader Abraham! Dat wordt feest in de Harmonie!
Woensdag 1 januari 17.00 uur. Aanvang: 17:00 uur.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook