Voelt u zich weleens eenzaam?

Wat een moeilijk onderwerp is dit, het beschrijven en benoemen van eenzaamheid. Voor iedereen kan dit anders zijn. Iemand is in een bepaalde situatie eenzaam, een ander heeft dat gevoel niet in eenzelfde situatie. En beide situaties zijn goed. Er is geen goed of fout.

De een kan zich op een groot feest of een bijeenkomst (pre corona natuurlijk) heel eenzaam voelen, de ander voelt zich eenzaam als hij of zij de hele week niemand heeft gezien en met niemand heeft gepraat, terwijl een ander zich in dezelfde situatie heel prettig voelt. Wat wel prettig is dat u er met iemand over kan praten. Erover praten kan al helpend zijn om weer verder te kunnen.

Bij WelzijnWonenPlus kunt u altijd terecht voor een praatje, een vraag of een luisterend oor. We willen (en kunnen) niet altijd een oplossing bieden, soms is luisteren al een oplossing. Luisteren naar uw verhaal kan voor u al een stap zijn. Onze consulenten staan voor u klaar, ik hoop dat u ze belt?

WelzijnWonenPlus
WelzijnWonenPlus is een regionale welzijnsorganisatie die actief is in acht gemeenten in de regio Zaanstreek-Waterland. Dit doet zij samen met vrijwilligers. 
Edam-Volendam 0299 323 101. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook