Vinyasa yoga/power in centrum Edam


Jaap is een Taekwon-do leraar die zich de laatste jaren ook op Yoga toegelegd heeft. In Vinyasa Yoga gaan de houdingen vloeiend in elkaar over. Het is een fysiek uitdagende les, met een verantwoorde opbouw en voor iedereen te volgen. 

Veel mannen vinden deze yoga vorm daarom ook leuk om te beoefenen. Of je nu wel of geen Yoga ervaring hebt, je bent van harte welkom. Jaap geeft in de les variaties aan en biedt alle ruimte om er ‘jouw yogales’ van te maken. De sleutel tot alles is inspanning en ontspanning geleid door je ademhaling.
De les wordt op het einde van de dag op maandag gegeven, zodat je gelijk na je werk en nog voor het eten naar de yoga school kan gaan.
Je sluit de les energiek en voldaan af.
Maandagavond  18.30- 19.30 uur. Losse les € 10,-. Tien rittenkaart € 90,-. Vooraf aanmelden is niet nodig. Adres: Damplein 6 B. Voor meer informatie www.yogaqigong studio.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook