Vier Sint Maarten bij de Friese Vlaak

Sint Maarten vieren op een bijzondere plek en tegelijkertijd een toepasselijke traktatie scoren. Het kan op elf november bij de bouwplaats aan de Friese Vlaak in Volendam. Vanaf 17.00 uur zijn ouders en uiteraard vooral ook kinderen van harte welkom op de bouwlocatie, waar overdag hard wordt gewerkt aan een nieuw woon-zorgcomplex. Dat harde werken met bijbehorende werkgeluiden is omwonenden vast niet ontgaan, want er gebeurt veel. Alleen dat al verdient een traktatie. Daarom de uitnodiging: kom op maandag elf november langs, vrolijk de bouwplaats op met kleurrijke lampionlichtjes en liedjes.

In augustus startte de bouw van 102 appartementen voor senioren. Het project komt van de grond dankzij een samenwerking tussen de gemeente Edam-Volendam, De Zorgcirkel en woningcorporaties De Vooruitgang en Wooncompagnie.

Een mooie plek voor ouderen
Met de bouw van dit complex krijgen naast jonge gezinnen ook ouderen uit de gemeente Edam-Volendam in de Broeckgouw een nieuwe thuishaven. KBK bouwgroep uit Volendam realiseert de bouw, de oplevering staat gepland voor eind 2020.
Meer weten over het project? Kijk op www.friesevlaak.nl of volg het nieuws via www.facebook.com/friesevlaak 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook