Vespervieringen Sint Nicolaasparochie


De dagen worden korter, de bomen kaler en de mensen somberder. Gelukkig ligt er kerstmis met al haar lichtjes en gezelligheid in het verschiet. Iedereen heeft zijn en haar en hen eigen kersttradities en gewoontes. Christenen van over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de komst van het kerstkind. De weken voor kerst zijn vol verwachting, vol kleuren en geuren en klanken.

De rooms-katholieke parochie van de Sint Nicolaaskerk viert het komend jaar dat de kerk aan de Voorhaven 175 jaar geleden is ingewijd. Dit is een mooie aanleiding om naar Kerstmis toe, in de verwachting van de komst van het nieuwe licht, in vespervieringen samen te zingen en te bidden en hoopvol uit te zien naar Kerstmis. Op de woensdagen 1, 8, 15 en 22 december zingen en bidden we samen het avondgebed om 19.00u in de Ontmoeting. Dat vindt u achter Voorhaven 130. Wie met ons mee willen bidden en zingen, is van harte welkom.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook