Vervolgbijeenkomst De Oude Seinpaal

In december vond de eerste bijeenkomst plaats over de ontwikkeling van locatie de Oude Seinpaal. Er waren veel belangstellenden aanwezig en een groot aantal mensen heeft hun wensen en ideeën gedeeld en stem laten horen over het ontwerp van het gebouw en de inrichting van de openbare ruimte. De opbrengst van de avond hebben we breed gedeeld in de vorm van een online-enquête.

Nu er een eerste beeld is van wat er leeft en welke ideeën er zijn, zet de Vooruitgang samen met u een volgende stap tijdens de tweede bijeenkomst op maandag 13 januari. Op de agenda:
Terugkoppeling van de uitkomsten van de eerste bijeenkomst en resultaten enquête; schetsen kaders ontwerp van het gebouw en de openbare ruimte; presenteren selectie van ontwerpen voor het gebouw, bouwstijl en openbare ruimte.

We horen graag uw gedachten over de resultaten en gaan met u in gesprek over de gemaakte selectie om zo samen tot de juiste keuzes te komen voor een voorlopig ontwerp.
Meld je aan
Kantine TV Dijkzicht. Aanvang 19.00 uur. We willen graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst via www.devooruitgang.com. Als u zich niet online kunt aanmelden, neemt u dan contact op met ons op via dit telefoonnummer: 399 960.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook