Verre Reizen informatiedag op zaterdag 10 oktober

De wereld kleurt nog steeds oranje maar zal op een gegeven moment weer geel en zelfs groen gaan worden.
Nu is het nog dromen over verre bestemmingen maar straks worden dromen weer werkelijkheid.
Om een beetje te helpen bij het vervullen van deze dromen organiseren wij:
Face2Face Travel Purmerend en Face2Face Travel Edam een gezellige, informatieve dag in De Kleine Doele, in Purmerend op zaterdag 10 oktober.
Er zullen een 7-tal presentaties worden gehouden over verschillende prachtige en diverse bestemmingen, kom naar 1 van deze presentaties of schrijf in voor meerdere presentaties.
Wij hebben hiervoor verkeersbureau’s, touroperators en lokale agenten uitgenodigd, allemaal met een passie voor hun bestemming en blij om de kans te krijgen deze passie met u te delen.
Deze dag wordt veilig en binnen de huidige regels georganiseerd, er is daarom een maximum van 12 personen per presentatie en inschrijven is hierdoor verplicht om deze maatregelen te garanderen.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 10.30 MAURITIUS & SEYCHELLEN
10.45 – 11.15 KENIA & TANZANIA
11.30 – 12.00 VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN – DUBAI
12.15. – 12.45 BALI INDONESIE
13.15 – 13.45 JAMAICA
14.00 – 14.30 COSTA RICA
14.45 – 15.15 THAILAND
Na elke presentatie is er in de aangrenzende ruimte tijd voor een kopje koffie of thee of een drankje en de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de presentator.
De toegang is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar: frits@face2facetravel.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook