Vernieuwde salon Kapper Sjoerd straalt warmte uit!

Vernieuwde salon Kapper Sjoerd straalt warmte uit!

Niet alle klanten van Sjoerd Wiessing vonden het nodig dat zijn kapperszaak verbouwd zou worden. “Diverse mensen vonden het er nog prima uitzien. Maar de reacties zijn tot nu toe unaniem positief”, vertelt Sjoerd na twee intensieve weken van verbouwen. De ‘pop-up’ zaak om de hoek is inmiddels weer een huiskamer. Het eindresultaat in de Breestraat is ronduit prachtig!

Op wat kleine zaken na is alles ingericht volgens plan. Zowel de kozijnen, de entree als de ronde muur in het midden van de zaak hebben een antraciete kleur gekregen. In combinatie met het crème-groene behang, de betonlook van de grote pvc-vloertegels en de strakke, donker omlijste spiegels geeft het een rustige en warme uitstraling. De plantenbakken met veel groen maken het geheel af!

Feitelijk zijn alleen de barberstoelen voor heren teruggekeerd. De dames hebben een comfortabele nieuwe stoel gekregen. De houten receptiebalie past goed in de sfeer en de zachtgroene bank in de wachtruimte geeft extra sfeer aan de ruimte.

Samen met nieuwe verlichting en wasbakken is de verbouwing meer dan geslaagd. “Zelfs de muziek klinkt beter”, vertelt medewerkster Ellen, wijzend naar de nieuwe boxen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook