Verkoop woningen Baandervesting

Na 18 jaar is dan eindelijk het bestemmingsplan Baandervesting vastgesteld. Wel kan er nog beroep worden ingediend binnen een periode van nu nog vier weken. In de loop van 2021 zal er tussen de Nieuwehaven end e Baandervesting gewerkt worden aan de realisatie van een nieuwe woonwijk bestaande uit 80 woningen.

Martijn Hemmer, ontwikkelingsmanager bij BPD, eigenaar van de grond, vertelt dat als het bestemmingsplan is vastgesteld er gestart langzaam aan gestart kan worden met de verkoop van woningen. “Op dit moment loopt de aanbesteding van de sanering. De civiele werkzaamheden zullen waarschijnlijk rond de zomer aanvangen.”

Verwacht wordt dat de verkoop net voor of net na de jaarwisseling van start gaat. “Dat is afhankelijk van de voortgang buiten, de sanering en de voorbelastingswerkzaamheden.”


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook