Verkiezingen provinciale Staten

Woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en Waterschappen. Als u nog twijfelt op wie u moet stemmen dan kunt u zich wenden tot www.stemwijzer.nl Daar kunt u onze provincie aanklikken en volgen de meest actuele onderwerpen en stellingen. Voor jongeren is er een speciale site: www.jongerenkieswijzer.nl

In Edam-Volendam zijn ten opzichte van de laatste verkiezingen enkele wijzingen. Stemlocatie De Zuidwester in Volendam is vervallen als gevolg van leegstand. Dat geldt ook voor de locatie Vincentiusschool. Dit stembureau wordt tijdelijk gesitueerd in de Clubcorner van FC Volendam.

Ook in Middelie is een locatie gewijzigd: u kunt daar stemmen in het gymnastieklokaal van OBS Middelie. In Oosthuizen is een tweede stemlokaal ingericht in de nieuwe MFA De Groote Molen.

Voor meer informatie zie www.edam-volendam.nl Hier kunt u ook met uw DigiD een volmacht, kiezerspas of vervangende stempas aanvragen.
Naast een stempas voor de provinciale verkiezingen ontvangt u ook een stempas voor de waterschapsverkiezingen.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook