Verantwoorder eten en intensiever bewegen helpt

Werken aan je weerstand werkt je door de winter heen!

De oproepen voor de griepprikken zijn al bij veel mensen op de deurmat gevallen. Of er een koude winter komt weten we niet, maar de voorspellingen zijn er wel naar. Een goede combinatie van verantwoord eten en regelmatig bewegen maakt dat je fitter en sterker wordt, waardoor je de kans op ziek worden verkleint. “Als ik een advies mag geven, kom dan nu al zelf in beweging voor het vergroten van je weerstand.”, stelt Eva Karregat, fitnesscoach bij Fit4lady Volendam, vast.

“De combinatie van verantwoorder eten en intensiever bewegen maakt dat je weerstand op korte termijn een ‘boost’ krijgt,” vult Jolanda Peerdeman, clubmanager bij Fit4lady in Volendam, aan. “Wij weten hoe verantwoordelijk vrouwen zich voor hun huishouding en hun dierbaren voelen. Ze willen de kans op ziek worden verkleinen.  Ze gaan dus zelf aan de slag en komen juist deze periode een keertje vaker per week. Bij Fit4lady kan dat gewoon, zonder extra kosten. Ons trainingscircuit biedt een cardio- en krachttraining van 30 minuten. Een complete work-out, waarbij alle spiergroepen én de conditie op een efficiënte en bovendien leuke manier worden verbeterd. Twee keer per week is al genoeg om je kracht, conditie te verbeteren en je weerstand op peil te houden. Met drie keer een half uur per week zul je ook gaan afvallen.”

Fit4lady zit al geruime tijd in het Kras-stadion aan de Schoolstraat 11 in Volendam. De club is zes dagen per week ’s ochtends en vier dagen ’s middags open. De club is kleinschalig, waardoor Fit4lady veel aandacht aan alle leden afzonderlijk kan besteden. Ruim 70% van alle leden sport er dus al langer dan 3 jaar. Eva tot slot: “Je krijgt een intake waarin we je doelen en meting bespreken. Die resultaten kun je bijhouden in je Fit4lady-app. Voor een gratis proefles loop je even binnen of kun je een reservering maken via de website.”

Meer informatie over Fit4lady kun je vinden op www.fit4lady/nl/volendam
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook