Venice te gast in Jukebox op LOVE Radio!

Venice te gast in Jukebox op LOVE Radio!

De Amerikaanse folk/country-rock-band Venice is zondagochtend 22 november te gast in het radioprogramma Jukebox op LOVE Radio.

Venice werd in Nederland bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 'Twee meter-sessies' van Jan-Douwe Kroeske. Meest kenmerkende aan de band is de veelvuldig gebruikte meerstemmige zang. In 2006 maakte Venice een theatertour door Nederland met hun album "Amsterdam".

Ter afsluiting van de week van de jaren '70 van Radio 2 vond er op 27 april 2007 in de Heineken Music Hall in Amsterdam een spectaculair optreden plaats (Motel Westcoast). In 2007 was er weer een tour door Nederland. In het voorjaar van 2008 was er een kort bezoek met drie concerten en in mei van dat jaar enkele optredens in Engeland. In het najaar van 2008 bezocht Venice Nederland voor een akoestische tour. Deze maand tourt de band ook weer door Nederland.

Venice in Jukebox, aanstaande zondag, 22 november, tussen 10.00 uur en 12.00 uur op LOVE Radio. Presentatie Cor Tol Kraaijer en Peter Schilder.

 

LOVE-radio: FM 106.6, 89.0 kabel, Tv-kanaal 12+ (analoog), Internet Livestream: www.rtvlove.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook