Veel enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt patiowoningen en watervilla’s

Afgelopen dinsdag 26 november organiseerde de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt in de PX Volendam. Deze avond werd de verkoopinformatie gepresenteerd van 10 patiowoningen voor senioren en 8 watervilla’s. Veel geïnteresseerden kwamen langs om de brochures af te halen.

Met name voor de 10 patiowoningen, die speciaal ontwikkeld zijn voor de doelgroep 55+, was veel animo. De aanwezige kandidaat-kopers kregen ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau, de verkoopmakelaars en vertegenwoordiging van de aannemer Koopmans bouwgroep.  Naast de patiowoningen werden ook de 8 watervilla’s aan de oostrand van fase 9&10 in verkoop gebracht. Er waren enthousiaste reacties op de verkooppresentie van deze allerlaatste luxe woningen in de Broeckgouw.

Tijdens de bouwmarkt was er veel interesse voor de demonstratie van de ‘woningconfigurator’,  onze online applicatie waarmee kandidaat-kopers hun woning digitaal kunnen samenstellen.  Daarnaast trok de maquette van de wijk weer veel bekijks.

Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de patiowoningen of watervilla’s, kunnen zich t/m 20 december 2019 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op 4 februari 2020.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook