Veel akoestisch moois in de Harmonie

Tussen de Mosselen en het Eetcafé door

Mosselen eten (zaterdag 10 oktober ), sliptong op woensdag en een mooi menu op donderdag en vrijdag, zo gaat de Harmonie komende week met de bepreekte openingstijden om waarbij ook nog tijd vrijgemaakt ik voor een paar mooie akoestische concerten.

The Covenant
De vijf leden van The Covenant hoef je niets meer wijs te maken, want de groep bestaat al meer dan tien jaar. Het geheel - ook wel moderne bluesrockgrunge genoemd - wordt doorspekt met de Jim Morrison-invloeden van zanger Frank van der Reep. Dat alles deze zondag niet als full band maar als akoestisch duo. Een verrassende uitdaging om van de corona beperkingen iets moois te maken.
Aanvang is 17.00 uur, de entree is vrij en er moet vooraf gereserveerd worden op info@harmonie-edam.nl.
Zondag 11 oktober 17.00 uur.

Finny Mc Conell (The Mahones)
Ook Finny McConell, de voorman van de Folk rock Band The Mahones komt met een intiem programma voor 30 mensen op een stoel op de zaterdagavond. In verband met de vroege sluitingstijd begint het concert om half zeven en kaarten voor dit uniek promo concert voor zijn solo cd zijn te verkrijgen op de website van de harmonie www.harmonie-edam.nl

Singer, Songwriter, Guitarist and Leader of THE MAHONES. President at Whiskey Devil Records. Back up Guitarist for the UK SUBS!
Zaterdag 17 oktober. 18.30 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook