Van huis-aan-huis collecte naar online collecte!

Vanwege de situatie rondom het coronavirus en de verlengde lockdown is het voor de HERSENSTICHTING niet mogelijk huis-aan-huis te collecteren.

De gezondheid van onze collectanten en gevers aan de deur staat voor ons als gezondheidsfonds vanzelfsprekend voorop. En dat heeft grote gevolgen. Het geld dat we normaliter met de collecte ophalen hebben we hard nodig om te voorkomen dat hersenaandoeningen straks de grootste ziekte van Nederland zijn.

De collecte gaat daarom wél door, maar dan volledig online! De promotionele campagnes op radio, tv en andere media zijn toegespitst op de week van 1 t/m 6 februari maar ook daarna kan het online collecteren gewoon doorgaan. Iedereen kan eenvoudig en veilig een online collectebus aanmaken en delen met vrienden en familie via onder meer WhatsApp, Facebook, Twitter en e-mail.

Kijk hoe jij een online collectebus aanmaakt op www.hersenstichting.nl
Ook is er altijd de mogelijkheid om geld te doneren via rekeningnummer:
NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting of middels deze speciale Stadskrant Edam QR code:
We rekenen op uw steun!
Namens de Hersenstichting, Anneke Hoens en Wendy Breed, Organisatoren collecteweek Edam
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook