Unieke foto expositie Marianne Jonkman

Unieke foto expositie Marianne Jonkman

Zondag 20 oktober opent een nieuwe foto expositie van natuurfotograaf Marianne Jonkman. Het bijzondere aan deze foto’s is dat ze nog nooit eerder vertoond zijn.

Ze zijn nog nergens anders te zien geweest, wat in een tijd als deze, waar alles op internet te vinden is, best bijzonder is. Marianne; “Dat vind ik jammer, want wat is een fysieke tentoonstelling dan nog waard? Ik hoop dat deze expositie mensen de tijd laat nemen om een foto echt goed te bekijken, in tegenstelling tot de vluchtige blik die zij op facebook werpen.” Bovendien gaat het om een onderwerp dat binnen de natuurfotografie nog niet eerder zo gedetailleerd is vastgelegd. Marianne wil weinig loslaten over het onderwerp van de foto’s. Wel laat zij weten dat het om kleurrijke macro foto’s gaat die gemaakt zijn met behulp van zonlicht en interferentie.
“Bij toeval ontdekte ik tijdens het fotograferen een opmerkelijk natuurfenomeen. Ik besloot er een project van te maken, en heb er weken aan gewerkt.” Het resultaat is een bijzondere fotoserie die binnenkort te zien zal zijn in Medisch Centrum Dukaton te Volendam.
De opening is op zondag 20 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur op Dukaton 17 te Volendam. Het is vrij toegankelijk en Marianne Jonkman is aanwezig voor tekst, uitleg en vragen.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook