Uniek duo en natuurtalent in de Harmonie

Uniek duo en natuurtalent in de Harmonie

Brenda Frans is met haar Molukse roots een opmerkelijke verschijning op de podia voor jazz en lichte muziek. Zij geldt als een natuurtalent.

Vanaf haar zeventiende zingt zij niet alleen als leadzangeres in bands, maar is zij ook veelgevraagd als backing vocaliste bij zowel binnen- als buitenlandse artiesten.
Daarnaast werkte ze in tal van settings met grote namen als Esther Apituley, Ernst Glerum en Nippy Noya.

Samen (zang/piano/percussie)  Niels van der Veen. (vocals/gitaar). Zij spelen o.a. songs van de Everly Brothers, Nick Cave, Gram Parsson & Emmylou Harris, the Eagles etc.
Een warme mengeling van Country en Western/Blues gebracht ik klinkende meerstemmigheid!
Zondag 21 juli 17.00 uur.

Uniek duo!
Ze leerden elkaar ongeveer twee jaar geleden kennen. Het was de liefde voor muziek die hen samenbracht. Ze wisselden ideeën en liedjes uit en niet lang daarna schreven zij samen hun eerste nummer waarna er nog velen zouden volgen.

Ze delen niet alleen elkaars leven en gedachtegoed over muziek, ook hun stemmen kleuren bijzonder mooi samen. André maakt al zo’n dertig jaar muziek en schrijft sinds ongeveer twintig jaar, voor Chaja geldt hetzelfde maar dan voornamelijk teksten. Een ideale combinatie, zeker als het zo goed als naadloos op elkaar aansluit.

Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. In de basis een duo met één of soms twee gitaren, wat percussie en twee prachtige stemmen.
Ze zijn voor elkaar gemaakt. Nederland is een goed duo rijker!
Zondag 28 juli Chaja van der Heide en Andre van Solinge, aanvang 17.00 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook