Twintigduizend mondkapjes voor Dijklander Ziekenhuis

Twintigduizend mondkapjes voor Dijklander Ziekenhuis

HV KRAS/Volendam en www.doneereenmondkapje.nl slaan de handen nogmaals ineen. Mede door de steun van de Volendamse handbalvereniging vergaarde het belangeloze initiatief veel aandacht. Dit gaf hen de mogelijkheid genoeg geld in te zamelen om meer dan honderdduizend mondkapjes voor de zorg in Nederland aan te schaffen.

Donderdag werden twintigduizend mondkapjes geleverd aan het Dijklander Ziekenhuis in Volendam. KRAS/Volendam – in de persoon van algemeen manager Joost Ooms – krijgt de eer dit te mogen overhandigen aan Mark Koorndijk van Coppa, het inkoopadviesbureau voor de zorg en overheid.

De vereniging is blij de gezondheidszorg en de strijd tegen het coronavirus te kunnen ondersteunen en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Zo heeft de samenwerking al bijgedragen aan de ruim 250.000 extra mondkapjes die inmiddels besteld zijn voor ziekenhuizen door het hele land.  
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook