Tweetal clinics Survivalrun AV Edam

Tweetal clinics Survivalrun AV Edam

De Survivalrun groep van A.V. Edam organiseert op woensdag 6 & 13 november voor de jeugd een tweetal (instroom) clinics. Dit om jeugd kennis te laten maken met de Survivalrun sport.

De voor de jongste jeugd van 7 t/m 9 jaar zullen deze twee clinics in de middag plaatsvinden van 14:00 tot 15:30 uur en voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar in de avond van 18:30 tot 20:00 uur. We gaan tijdens deze clinic onder andere oefenen met het klimmen in touwen (schippersslag), apenhangen aan touwen en nog veel meer onderdelen die onze sport zo mooi maakt.

Als je merkt dat deze sport iets voor je is kan je daarna deelnemen aan de reguliere trainingen die voor de jongste jeugd op de woensdag om 14:00 gegeven worden en voor de jeugd van 10 t/m 12 op de donderdagavond en de junioren van 13 jaar en ouder op de dinsdagavond.
Opgeven kan door een mail te sturen naar : survivalrun@avedam.nl met vermelding van naam en geboortedatum van de deelnemer aan de clinic.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook