Twee ‘plaatsgenoten’ in Veiligheidsberaad

Twee ‘plaatsgenoten’ in Veiligheidsberaad

Vorige week maakten bij toeval twee ‘plaatsgenoten’ deel uit van het Veiligheidsberaad dat sinds de uitbraak van de coronacrisis iedere maandagavond vergadert. Oud-Edammer Jan van Zanen, sinds vorig jaar burgemeester van Den Haag, en Lieke Sievers, burgemeester van Edam-Volendam, ontmoetten elkaar in het Utrechtse provinciehuis.

Het Veiligheidsberaad bestaat uit de 25 voorzitters van de veiligheidsregio’s, de voorzitter van de veiligheidsregio Gelderland-Zuid Hubert Bruls (burgemeester van Nijmegen) is voorzitter van het Veiligheidsberaad (www.veiligheidsberaad.nl).

Burgemeester Den Haag
Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag en voorzitter van de veiligheidsregio Haaglanden, is vast lid van het beraad. Op de bewuste avond verving burgemeester van Edam-Volendam Lieke Sievers de Zaanse burgemeester Jan Hamming (voorzitter veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland) en was dus de tweede ‘Edammer’. Een bijzonder moment, aldus Van Zanen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook