Twee keer een half uur bewegen is goed voor jezelf en voor je gezin

Twee keer een half uur bewegen is goed voor jezelf en voor je gezin

Moeders hebben de zwaarste banen die er zijn!

Het is niet echt statistisch vastgesteld, maar zo rond Moederdag kan het geen kwaad er extra aandacht aan te besteden: moeders maken elke dag werkdagen van minstens 12 uur. En ze krijgen daarbij met zoveel verschillende fysieke en psychische taken en problemen te maken, dat je gerust kunt stellen dat moeder zijn de zwaarste baan ter wereld is.

“Om deze zware taken aan te kunnen en goed vol te houden, biedt Fit4lady een helpende hand. Met onze training op jouw niveau en met persoonlijke coaching kun je je dagelijkse taken beter aan en krijg je meer lol in je leven. Da’s goed voor jezelf én goed voor je omgeving.” Aan het woord is Arina van Damme, eigenaresse van de Fit4lady-club in het Kras-station in Volendam.

Bewegen geen doel op zich maar middel
Fit4lady is met 15 vrouwenfitnessclubs een gevestigde naam in Noord-Holland en zet zich in voor verbetering van de fitheid van vrouwen in alle leeftijden. "Met twee keer een 30 minuten trainen per week word je in korte tijd al fitter, sterker en krijg je meer energie om je eigen drukke leven een stuk prettiger te maken", aldus Arina. "Het concept van Fit4lady is een combinatie van conditie-, kracht- en buikspiertraining. Daarnaast coachen we ook vrouwen die net zijn bevallen, vrouwen met hart- en vaataandoeningen en vrouwen met diabetes. Kortom: iedere vrouw kan bewegen bij Fit4lady.”

Sporten wanneer het jou uitkomt
Leden van Fit4lady kunnen bij iedere Fit4lady-club in Nederland terecht. Ideaal als je een weekendje weg bent,  op vakantie of vergadering bent. Een ander positief punt is dat je kunt sporten wanneer het jou uitkomt en dat je dus niet hoeft te wachten op starttijden. Ideaal voor werkende vrouwen en moeders.

Arina: “Ben je geïnteresseerd? Drie keer per jaar voeren wij een vijfweekse promotie, waarin vrouwen met ons concept kunnen kennismaken.  Je kunt ook een gratis proefles aanvragen via de website. Of loop gewoon binnen op de club in het Kras-stadion tijdens de openingstijden. Die zijn maandag t/m vrijdagochtend van 8.30 tot 11.30 uur en maandag t/m donderdagmiddag van 14.00 tot 20.30 uur. Zaterdag is onze club ook open van 8.30 tot 11.30 uur. Of meld je aan via de e-mail naar volendam@fit4lady.nl."

Fotobijschrift: Met persoonlijke coaching en training in een afwisselend sportcircuit versterkt Fit4lady kracht en conditie, zodat vrouwen met meer energie hun zware taken beter aan kunnen.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook