Trimaran werkt aan gezonde school!

Vanaf 7 maart start basisschool de Trimaran met het project Fit en Gezond. Op deze maandagmorgen worden alle leerlingen in makkelijk zittende kleding op school verwacht voor een sportieve opening van het project. De opening is in professionele handen van medewerkers van Sportschool Atlas.

Sportschool Atlas zal ook veel gastlessen verzorgen. De bovenbouw gaat de sportschool bezoeken en volgt een Kids Fit Les en de onderbouw krijgt van de medewerkers een sportieve les in de speelzaal aangeboden.

Gedurende ruim 4 weken houdt de school zich bezig met fitte, sportieve en gezonde zaken: bezoek aan sportscholen, voorlichting in de klas over gezond eten en drinken, ochtendgymnastiek, bezoek aan de boerderij, bezoek aan winkels, bewustwording van wat we eten. gezonde traktaties en het gezonde speelkwartiertje, de schijf van 5.

In het kader van het project: Gezond en fit, komen diëtistes van het bureau 'Liv' voedings- en leefstijladvies, in alle klassen lessen geven. Deze lessen kunnen gaan over groenten en fruit, ‘dorstlessers’ of een broodje gezond

Op donderdag 31 maart wordt het project afgesloten met een Open Deur Avond van 18.30 tot 20.00 uur. Er zijn diverse stands van lokale middenstanders met gezonde producten, alle creatieve werkjes kunnen weer bewonderd worden, er is een sportieve speurtocht en een gezonde thee-en koffiecorner.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook