Topkok Niels Runderkamp gevraagd voor nieuw TV programma SBS 6


Horecava 2011
Sinds een aantal jaren presenteert Niels tijdens het drukbezochte Horecava live gerechten namens Rational. ´Ik vind dit niet alleen erg leuk om te doen, maar je ontmoet ook diverse vakmensen uit de praktijk. Namen die je normaal alleen op televisie ziet, komen dan gewoon een praatje maken. Via de Horecava kwam ik dit jaar in aanraking met de producenten van het SBS6 programma ‘Komen Eten’.

Komen Eten
In het SBS6 programma ‘Komen Eten’ ontvangt Niels willekeurige landgenoten voor een kijkje in hun huis waardoor ze elkaar zo steeds beter leren kennen. Aansluitend serveert hij zijn gasten een zelfgemaakt culinair hoogstandje.

Bij Komen Eten draait het om de bewoner en dus de gastheer. Hij gunt enkele willekeurige genodigden - en daarmee de rest van Nederland - een kijkje in zijn huis. De huiseigenaar leidt zijn gasten rond waarbij de openhartige gesprekken die volgen de karakteristieke eigenschappen van alle aanwezigen beetje bij beetje naar boven halen.

Naast rondneuzen in de woning krijgen de aanwezigen een zelf bereid diner voorgeschoteld door hun gastheer om zo de dag gezellig en in stijl af te sluiten. De gasten beoordelen op hun beurt zowel het ontvangst als het eten, waarbij ze hun mening niet onder stoelen of banken steken.

‘De opnames zijn inmiddels geweest en vanaf 7 maart is de eerste uitzending van ‘Komen Eten’ te zien op SBS6, Het programma wordt die week elke dag uitgezonden om 20.00 op SBS6.’

Een echte kijktip dus,’ besluit de bedrijfsleider van de Buffetkoning lachend.

 

Meer informatie over het programma, Niels Runderkamp en zijn recepten is te vinden op www.debuffetkoning.nl.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook